Kovinska polica Karl
70x30cm

Police: 5

Nosilnost: 100kg/polica

Dimenzije (ŠxDxV): 70 x 30 x 150

Teža: 11kg

Cena brez DDV: 53,23€

DDV(22%): 11,71 €

Cena z ddv: 64,94€

Na zalogiBrezplačna dostava

V košaricoV seznam želja
Kovinska polica Karl črna, dimenzije cca 70 x 30 x 150 (V) cm, 5 polic, posamezna višina - vsako lahko naložite do največ 100 kg
 
Dober mojster v lastni kleti, garaži ali delavnici ima veliko orodij, ki lahko delajo čudeže. Seveda potrebujejo tudi dovolj prostora. Prav tako je treba shraniti vse vrste pripomočkov in pripomočkov, brez ustreznega prostora za shranjevanje pa to ne gre. Potrebne so prostorne police, kot je naša zelo funkcionalna kovinska polica Karl!
 
Z našo veliko polico Karl iz trdne kovine in modernega črnega videza lahko premagate pomanjkanje prostora in vnesete stil v klet ali pisarno. Ta polica navduši s svojimi dimenzijami cca 70 x 30 x 150 (V) cm. Po želji ga je mogoče integrirati v številne objekte.
 
Polica tehta cca 11 kg. in vstavljivi plastični zaščitni vogali omogočajo, da kovinska polica varno stoji in ne povzroča neželenih sledi na tleh.
 
Višina v cm 150
Teža v kg 11
Črna barva
Nosilnost / polica v kg 100
Širina v cm 70
Material kovina
Orodja niso potrebna
Skupna nosilnost v kg 500
Globina v cm 30
 
Iznajdljiva oblika in konstrukcija police na vtičnici vključuje funkcionalno vgradnjo skupno 5 polic s pomočjo ustreznih kovinskih vodil. Robusten material za police iz MDF pomeni, da lahko vsaka polica prenese neverjetnih 100 kg. Površina te robustne iverne plošče je približno 29,5 x 69,5 x 0,5 (V) cm. Odstranjevanje vezanega lesa je še posebej enostavno zaradi poševnih vogalov.
 
Montaža police brez vijakov je še posebej enostavna. Sestavljanje traja približno 15 minut in izgleda odlično! Za namestitev potrebujete le gumijasto kladivo ali kladivo in leseno desko. To olajša nastavitev korak za korakom.
 
Po namestitvi police priporočamo, da jo pritrdite na steno z ustreznimi mozniki (niso priloženi), da ustvarite dodatno stabilnost. A tudi brez tega je naša kovinska polica izjemno stabilna in toga konstrukcija, ki zaradi robustne kovine stoji zelo neodvisno.