Kovinska polica Flori
75 x 30 x 172 pocinkana

Police: 5

Nosilnost: 70kg/polica

Dimenzije (ŠxDxV): 75 x 30 x 172

Teža: 10.3kg

Cena brez DDV: 42,56€

DDV(22%): 9,36 €

Cena z ddv: 51,92€

Na zalogiBrezplačna dostava

V košaricoV seznam želja
Kovinska polica Flori, dimenzije cca 75 x 30 x 172 (V) cm, 5 polic v posameznih višinah, teža cca 10,3 kg, povezovalni, stabilni, zaščitni pokrovi, robustni
 
Dober mojster v lastni kleti, garaži ali delavnici ima veliko orodij, ki lahko delajo čudeže. Seveda potrebujejo tudi dovolj prostora. Prav tako je treba shraniti vse vrste pripomočkov in pripomočkov, brez ustreznega prostora za shranjevanje pa to ne gre. Če je prostor omejen, pride v poštev naša zelo funkcionalna kovinska polica Flori!
 
Ta delavniška polica navduši s svojimi tankimi dimenzijami cca 75 x 30 x 172 (V) cm. Po želji ga je mogoče integrirati v številne objekte.
 
Polica tehta približno 10,3 kg in omogoča enostavno premikanje. Vtični plastični zaščitni kotniki omogočajo, da kovinska polica varno stoji in ne povzroča neželenih sledi na tleh.
 
Iznajdljiva oblika in konstrukcija police na vtičnici vključuje funkcionalno vgradnjo skupno 5 polic s pomočjo ustreznih kovinskih vodil. Površina je pokrita s masivno iverno ploščo dimenzij približno 74 x 29 x 0,5 (V) cm. Odstranjevanje vezanega lesa je še posebej enostavno zaradi poševnih vogalov.
 
Montaža police brez vijakov je še posebej enostavna. Sestavljanje police traja približno 20 minut in izgleda odlično! Za namestitev potrebujete le gumijasto kladivo ali kladivo in leseno desko. To olajša nastavitev korak za korakom.
 
Po namestitvi police priporočamo, da jo pritrdite na steno z ustreznimi mozniki (niso priloženi), da ustvarite dodatno stabilnost. A tudi brez tega je kovinska polica izjemno stabilna in toga konstrukcija, ki zaradi robustne kovine stoji zelo neodvisno.